Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ca ES
Més informació
IEDIMG_ALT

Encarnació, l'allotjament perfecte per a estudiants de l'IED Barcelona

Si vas a estudiar a IED Barcelona completa la teva experiència vivint a l'allotjament per a estudiants més trencador: Barcelona Student Housing llança el seu nou allotjament Encarnació, un espai decididament original per viure a Barcelona.

En aquesta icònica casa de tres plantes situada al barri de Gràcia s'ha pensat al detall cada espai i cada material, creant espais inspiradors on els estudiants d'IED puguin dissenyar el món que ens envolta.

La fusta natural és la gran protagonista. Sòls, parets i tot el mobiliari de l'habitació s'ha fabricat en fusta natural.

Zones comuns

Encarnació disposa de zones per compartir amb la resta de companys de pis, tant per als teus moments d'oci com quan et disposes a donar-ho tot en els teus estudis. Per això disposes de:

  • Sala d'estudis on desenvolupar els teus projectes
  • Terrasses on trobar la inspiració, amb zones de treball exteriors
  • Sala de cinema per a les nits de sofà i manta.
  • Gran cuina i menjador dissenyat com a espai de relació

Habitacions

Encarnació s'ha concebut com un lloc de relació i trobada, però entenent la importància de la privacitat.

Per això, cada habitació disposa de bany privat. A més les habitacions dobles són molt àmplies, i s'han dissenyat perquè cada resident gaudeixi del seu propi espai.

L'allotjament per a estudiants d'IED "Encarnació" compta amb habitacions individuals i dobles., Totes elles:

  • Amb llum natural, i algunes fins i tot amb terrassa.
  • Fusteria d'alumini amb finestres oscil·lobatents.
  • Equipades amb amplis armaris on disposar de tot l'espai necessari, i una mica més.
  • Cada habitació disposa d'un gran escriptori a l'habitació, amb calaixera per organitzar l'espai d'estudi.
  • Bany privat complet
  • Ventilador de sostre

Sobre la zona

Gracia, Barcelona

Una barreja d'allò més modern i cosmopolita de la ciutat amb l'essència de vida en un poble, això és el barri de Gràcia. El barri bohemi per excel·lència i un dels que millor conserven les tradicions de tota la vida. Artistes, estudiants internacionals i dissenyadors conviuen amb els veïns de tota la vida en els seus carrers plens de cafès i petits negocis amb encant.

_ALT

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@barcelonadesignflats.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat

Avantatges per Estudiants IED

Els estudiants d'IED teniu un 20% de descompte en les despeses de contractació

 

Si reserves una habitació doble amb un altre estudiant, gaudireu d'un 50% de descompte en les despeses de contractació.

_ALT

Aquests són els títols superiors de disseny impartits a l'IED Barcelona:

Títol Superior de Disseny, especialitat de Disseny Gràfic


L'especialitat en Disseny Gràfic, equivalent a Grau Universitari de 240 ECTS, forma dissenyadors visuals capaços d'idealitzar, programar i crear comunicacions visuals tant offline com online per estimular a l'usuari.

El dissenyador gràfic treballa amb text, color, imatges, símbols i il·lustracions. El seu objectiu és trobar conceptes i idees per després portar-les a la realitat en paper o altres materials, en suport digital, internet, audiovisuals, etc.

Amb l'especialitat en Disseny Gràfic es busca formar a estudiants que marquin la diferència, que saltin les regles establertes i transmetin valors associats al consum responsable, la sostenibilitat o la solidaritat. Professionals del matí que siguin proactius i que formin part en organitzacions relacionades amb l'art.

Els estudiants que vagin al IED Barcelona aprendran a desenvolupar les seves capacitats metòdiques, aprendran fent. Un estudiant de la IED desenvoluparà projectes reals en cadascuna de les assignatures. Amb un màxim de 20 alumnes per classe i amb làs últimes novetats tecnològiques.

Títol Superior de Disseny, especialitat de Disseny de Moda.


L'especialitat en Disseny de Moda ofereix una trajectòria formativa que permet a l'alumne d'IED poder treballar per a diverses marques o crear la seva pròpia. Proporciona al dissenyador o la dissenyadora de moda els coneixements per relacionar-se amb els diferents departaments d'una empresa de producció o per treballar en un departament de disseny.

Aquest curs forma professionals capaços de preveure respostes i donar solució a les futures modes estètiques i a les noves necessitats del mercat.

En aquest títol superior de la IED, S'estudia una base teòrica i cultural de cara que l'alumne creï el seu propi estil estètic i innovador que despunti en el mercat internacional de la moda i aconsegueixi capacitat creativa per anar per un sector cada vegada més competit i difícil.

A la IED transformaràs la passió, el talent i la creativitat en coneixements i capacitats per a aconseguir un futur ple d'èxit.

 

Títol Superior de Disseny, especialitat de Disseny d'Interiors.

L'especialitat en Disseny d'Interiors, equivalent a un Grau Universitari (240 ECTS), forma professionals capaços de crear nous espais interns des d'una casa particular, un espai comercial, un estand de fira o un espai expositiu, com també elements de mobiliari o peces especials gràcies als seus coneixements bàsics en disseny de producte.

L'especialitat en Disseny d'Interiors té l'objectiu de transformar la passió, el talent i la creativitat en coneixements reals que permetran a l'estudiant desenvolupar les seves carreres de la forma més satisfactòria possible.

En acabar els seus estudis a la IED, tots els alumnes podran treballar en llocs de categoria com: dissenyador d'interiors per a empreses, dissenyador freelance, dissenyador en estudis d'interiorisme o arquitectura, modelador 3D, investigador de materials, project manager en empreses dedicades a la innovació i estratègia, director creatiu o d'art en revistes temàtiques o empreses relacionades amb l'interiorisme i consultor d'interiorisme per a diversos sectors (indústria, televisió ...)

Títol Superior de Disseny, especialitat de Disseny de Producte.

 

L'especialitat en Disseny de Producte, equivalent a Grau Universitari (240 ECTS), forma professionals Capaços de crear projectes de caràcter estratègic, tecnològic i social en disciplines i Àmbits relacionats amb: mobiliari, la il·luminació, l'electrònica de consum, packaging, complements personals, Estris ... etc.

El disseny de producte evoluciona constantment i els Seves Sortides professionals no deixen de Créixer. Els sectors on s'aplica AQUESTA disciplina són Molt nombrosos. Tant freelances i departaments de design com a centres tecnològics i Àrees de R + D, aquesta especialitat de disseny obre un ampli ventall de possibilitats creatives.

Tots els estudiants de la IED a Barcelona podran desenvolupà Tècniques creatives innovadors i aprendran l'Ús de les eines Tant manuals com digitals 2D i 3D més usuals en el sector del disseny. Gràcies a aquest títol superior a l'IED, podran transmetre en qualsevol format els Seves idees i creativitat.

L'estudiant de la IED, a més a més de familiaritzar-se amb els materials més clàssics, també explorarà nous mètodes creatius i experimentarà Tant amb les noves tecnologies com amb les més tradicionals.

Màsters per a estudiants de la IED


A més d'oferir títols superiors equivalents a graus universitaris, la IED ofereix als seus estudiants màsters altament qualificats, dirigits a professionals i graduats amb almenys tres anys d'experiència en el seu sector. Estan dirigits a aquelles persones que vulguin reflexionar i créixer professionalment, i que tinguin la necessitat de nous estímuls i oportunitats.

Aquests són els màsters principals que podràs trobar en el IED de Barcelona:

Màster en Disseny d'Espais Interiors
Màster en Disseny Gràfic
Màster en Disseny de Moda
Màster en Disseny Sostenible (Producte / Packaging / Moda)
Màster en Fashion Knitwear Design
Màster en Màrqueting i Comunicació de la Moda

Així mateix, IED Barcelona ofereix també als seus estudiants el "Job Placement", un espai des del qual els estudiants d'IED poden realitzar pràctiques en empreses, que en molts casos, es tradueixen en llocs fix de treball.

Per a més informació sobre els cursos i màsters de la IED, envia un missatge a la universitat a través del correu contact@bcn.ied.es

_ALT